Partener


Tel.: +40 0729 163 840

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cum sa alegi usa de interior potrivita?

Utilitatea si designul unei usi sunt, in general. caracteristicile principale pe care orice persoana le apreciaza. Afla cum sa faci alegerea corecta, tinand cont de cateva sfaturi simple.

-    Incepe prin a te gandi ce tip de usa iti doresti, daca sa fie din lemn sau sticla, trebuie sa ai intotdeauna in minte spatiul unde urmeaza sa fie montata si implicit dimensiunea acestuia.

-    Cauta o usa rezistenta, cu interior plin care nu se deformeaza in timp.

-    In functie de spatiul tau disponibil, poti alege o usa traditionala, culisanta, dubla sau cu iluminator. Usile traditionale sunt cele mai comode, dar necesita un spatiu mai mare pentru a se deschide fata de cele culisante.

-    Alege tipul de finisaj pe care ti-l doresti, poti alege intre furnir, CPL laminat sau vopsea. Daca alegi o usa CPL laminat  ai grija ca foaia de CPL sa fie de cel putin 0,1mm grosime si cu finisaj de cea mai buna calitate, altfel risti sa se exfolieze sub actiunea factorilor de mediu.

-    Tocul usii trebuie sa fie reglabil, sa poata fi montat cu elemente de metal nu cu dibluri si sa imbrace peretele pentru a-l proteja.

-    Masurarea si montajul este de preferat sa fie realizate de catre un specialist pentru a evita surprizele neplacute.

CONTACT

Str. Valea Cascadelor, nr.23, sect. 6, Bucuresti.

Show-Room: Expotop Construct
Stand: A18

Tel: +400729163840

Program: 10-18 luni-vineri; 10-14 sambata.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CE SPUN CLIENTII

Echipa este formata din oameni tineri, dinamici, profesionisti cu care noi am avut o colaborare foarte buna. Intotdeauna au raspuns prompt cerintelor mele, respectand termenii colaborarii. Sa o tineti tot asa!

Mihai Stan
Jun 11, 2012

ULTIMELE ARTICOLE

  • Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015 – regimul sanctionator al depozitarii ilegale de deseuri

    2015-07-18 11:19:00

    Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015  – regimul sanctionator al depozitarii ilegale

    Read more: Legea 211...