Partener


Tel.: +40 0729 163 840

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Protectii pentru usi interior

Usile de interior separa diferitele zone de activitati intr-o cladire. Cladirea poate deservi diferite interese, cum ar fi: spatiu de locuit, institutii ale statului, sedii de firme sau spatii in care isi desfasoara activitatea curenta un numar mare de persoane cu varste prea mici sa inteleaga ca deteriorarea spatiului inconjurator are efecte indelungate, iar reparatiile necesare sunt poate, prea scumpe.

Ne referim, bineinteles, la gradinite, scoli sau licee, unde copiii nu au implinit inca varsta necesara pentru a intelege in mod clar delimitarea intre joaca si alte tipuri de activitati. In timpul pauzelor, acestia pot zgaria, lovi sau impinge diferite obiecte, deteriorand usile. De aceea s-au inventat diferite tipuri si modele de protectii pentru usi interior.

Placile de protectie pentru usi de interior vor fi dimensionate conform cerintelor dumneavoastra, astfel, atingand un prag maxim de protectie. Se va obtine in acest mod un aspect placut, proaspat si usor de intretinut. Pentru ca si intretinerea acestor protectii este extrem de importanta. Protectiile pe care le comandati la dimensiunile de care aveti nevoie, se pot asorta design-ului interior pentru care ati optat, il pot completa pe acesta sau pot fi in contrast, deoarece acestea se comercializeaza intr-o gama extrem de larga deculori.

Montajul acestor protectii este extrem de facil, deoarece acestea vin din fabrica cu un adeziv preaplicat, testat conform standardelor in vigoare. Aceste protectii reprezinta combinatia ideala in ceea ce priveste rezistenta la socuri mecanice cu intrebuintarea estetica. Protectiile se monteaza fie la nivelul clantei, la nivelul picioarelor, numai in partea inferioara a usii, pe toata latimea acesteia, sau pana la jumatate din inaltimea acesteia. Bineinteles, pe protectii pot fi inserate cifre, litere sau varii modele grafice.

De-acum, problemele pe care le-ati fi putut avea cu usile de interior au devenit istorie. Exista protectii pentru usi interior care va ajuta in acest sens. Trebuie doar sa le alegeti pe cele mai potrivite locului in care va desfasurati activitatea.

CONTACT

Str. Valea Cascadelor, nr.23, sect. 6, Bucuresti.

Show-Room: Expotop Construct
Stand: A18

Tel: +400729163840

Program: 10-18 luni-vineri; 10-14 sambata.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CE SPUN CLIENTII

Echipa este formata din oameni tineri, dinamici, profesionisti cu care noi am avut o colaborare foarte buna. Intotdeauna au raspuns prompt cerintelor mele, respectand termenii colaborarii. Sa o tineti tot asa!

Mihai Stan
Jun 11, 2012

ULTIMELE ARTICOLE

  • Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015 – regimul sanctionator al depozitarii ilegale de deseuri

    2015-07-18 11:19:00

    Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015  – regimul sanctionator al depozitarii ilegale

    Read more: Legea 211...