Partener


Tel.: +40 0729 163 840

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Intretinerea usilor de interior

Toate usile de interior noi, proaspat montate, arata impecabil, ele delimiteaza spatiile intr-un mod placut si infrumuseteaza in acelasi timp incaperile. Totusi, odata cu trecerea timpului pot aparea mici probleme pe care, vom afla in continuare cum le putem preveni.

Cel mai important aspect care prelungeste durata de viata a usii tale: Montajul!   

Modul in care usa de interior este montata inca de la inceput, poate determina o durata de viata mai mare. Dupa ce alegeti modelul preferat, intrebati reprezentantul de vanzari pentru detalii privind montajul acesteia. Este indicat sa apelati la o echipa de profesionisti, recomandati eventual de comerciat. In mod normal acestia va ofera o garantie de un an sau doi pentru usi de interior, acesta garantie se poate extinde si pana la 4 ani, de obicei daca alegeti o echipa pentru montaj, agreata de catre producator sau distribuitor.    

Puteti monta si singuri usa de interior, dar nefiind profesionisti, nu va veti da seama daca usa este montata sau nu corect.

O usa de interior care nu a fost montata corespunzator se poate defecta din nenumarate motive, precum: actiunea spumei izolatoare, folosita in exces, poate presa pe tocul usii si ingusta astfel golul de usa, imbinarea aproximativa a elementelor de feronerie le poate deteriora in timp prin frecare repetata, tocul fixat stramb poate duce la lovirea usii de interior.

Intretinerea adecvata a usilor este necesara!

Tinand cont de faptul ca usile sunt parte integrata a spatiului in care ne desfasuram activitatea, fiind folosite zilnic, acestea sunt supuse diferitelor actiuni, atat mecanice cat si chimice, nerespetand niste regurili generale de utilizare si intretinere, usile isi vor pierde in timp aspectul placut si functionalitate.

Curatarea usilor de interior este un subiect destul de important, acestea se curata in functie de materialul din care este confectionata foaia de usa, intotdeauna trebuiesc folosite substante si unelte adecvate, a se evita substantele pe baza de clor, care pot decolora sau detergent de vase; nu folositi bureti abrazivi sau lama cutitului pentru a indeparta eventualele pete.
Umiditatea excesiva poate dauna usilor din lemn sau furniruite. Aveti deci grija cand faceti baie sau gatiti o perioada indelungata sa aerisiti incaperile, eventual sa aveti o fereastra deschisa permanent.

CONTACT

Str. Valea Cascadelor, nr.23, sect. 6, Bucuresti.

Show-Room: Expotop Construct
Stand: A18

Tel: +400729163840

Program: 10-18 luni-vineri; 10-14 sambata.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CE SPUN CLIENTII

Echipa este formata din oameni tineri, dinamici, profesionisti cu care noi am avut o colaborare foarte buna. Intotdeauna au raspuns prompt cerintelor mele, respectand termenii colaborarii. Sa o tineti tot asa!

Mihai Stan
Jun 11, 2012

ULTIMELE ARTICOLE

  • Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015 – regimul sanctionator al depozitarii ilegale de deseuri

    2015-07-18 11:19:00

    Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015  – regimul sanctionator al depozitarii ilegale

    Read more: Legea 211...