Partener


Tel.: +40 0729 163 840

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rolul usilor in amenajarile interioare

Usile reprezinta un detaliu al design-ului interior, pe care multi dintre noi nu il iau in seama atunci cand gandesc sau regandesc organizarea spatiului de locuit. Dimpotriva, acestea sunt extrem de importante, rolul usilor in amenajarile interioare fiind acela de a completa stilul decorativ sau acela de a crea, dimpotriva, un contrast puternic cu design-ul interior.

Gama de modele, culori si materiale in care se gasesc usile de interior este extrem de variata. In functie de efectul asteptat, usa poate reprezenta elementul inovator al amenajarii sau poate intari design-ul minimalist preferat in amenajarile moderne. Efectul pe care il obtinem armonizand usile si design-ul acestora cu celelalte elemente de decor sau cu culorile alese pentru amenajari este intotdeauna unul exclusivist, care evita banalul si comunul.

Din punct de vedere al materialului folosit, usile de interior sunt foarte “maleabile”, cam orice combinatie fiind acceptata: lemn cu cristal sau elemente din aluminiu. Poate si din aceasta cauza, incadrarea usilor in design-ul ambiental raspunde oricaror exigente din punct de vedere al spatiului. Sticla sau cristalul, folosite anterior numai pe post de elemente centrale, migreaza acum catre orice parte vizibila a usii, dar poate sa fie usa insasi, intreaga, din sticla; acestea sunt realizate dintr-o sticla tratata, pentru ca siguranta este primordiala; sticla folosita pentru astfel de usi poate fi colorata, stilizata, sablata sau personalizata cu varii decoratiuni.

Din punct de vedere al deschiderii acestora, usile pot fi pe balamale clasice (cel mai mare procent de usi interior este acoperit de usile cu balamale; in prezent, balamalele clasice au suferit o serie de modificari, inclusiv din punct de vedere al materialelor din care sunt realizate – cum ar fi teflonul – materiale care confera durabilitate si rezistenta in timp balamalelor), usi glisante sau pliante, armonice sau batante. Toate au aceeasi functionalitate, de a separa diferitele zone de interes ale interioarelor caselor noastre sau ale cladirilor de birouri.

 

CONTACT

Str. Valea Cascadelor, nr.23, sect. 6, Bucuresti.

Show-Room: Expotop Construct
Stand: A18

Tel: +400729163840

Program: 10-18 luni-vineri; 10-14 sambata.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CE SPUN CLIENTII

Echipa este formata din oameni tineri, dinamici, profesionisti cu care noi am avut o colaborare foarte buna. Intotdeauna au raspuns prompt cerintelor mele, respectand termenii colaborarii. Sa o tineti tot asa!

Mihai Stan
Jun 11, 2012

ULTIMELE ARTICOLE

  • Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015 – regimul sanctionator al depozitarii ilegale de deseuri

    2015-07-18 11:19:00

    Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015  – regimul sanctionator al depozitarii ilegale

    Read more: Legea 211...