Partener


Tel.: +40 0729 163 840

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Usi de interior albe

Albul este culoarea puritatii. Albul exprima curatenie si ordine. Orice lucru prezentat intr-o gama variata de culori, arata mai bine pe alb. Este drept ca, din punct de vedere vestimentar, albul nu prinde pe toata lumea. Dar cand vine vorba de usi de interior albe, acestea lumineaza, ordoneaza si dau o nota de puritate interioarelor caselor noastre. Indiferent unde locuim, la casa sau la bloc, interioarele ordonate trebuie sa reprezinte un “must have”, iar usile albe pot da un ton ordonat si curat oricarui interior.


Indiferent de culorile in care alegem sa vopsim peretii, in functie de moda sau inspiratia de moment, usile interioare trebuie sa fie albe. In felul acesta, ele se vor asorta oricarui design si oricarei combinatii de culori si, cel mai important, nu se vor demoda. Usile de interior contribuie la imaginea de ansamblu a casei tale si pot fi prevazute cu luminator lateral sau deasupra. Usile de interior ne asigura intimitate si spatiaza diversele zone de acces (pivnita, vestiar, camera pentru practicarea hobby-urilor, camere pentru copii si tineret, mansarde, sau pentru realizarea trecerii din garaj in casa) sau zonele de interes, in cazul cladirilor de birouri (spatii pentru birouri, cantine, spatii pentru fumat).

 usi de interior albe

Trebuie acordata o atentie deosebita accesoriilor, cum ar fi garniturile de etansare, ranforsarea metalica a tocurilor, balamalele sa fie din teflon, detalii care se vor dovedi extrem de folositoare pe termen lung. Toate aceste accesorii, precum si usile de interior trebuie sa fie certificate si atestate international. Numai asa te vei putea bucura de un interior primitor care sa iti “spuna” bine ai venit acasa sau sa ai o zi buna la birou! Confortul ne este de-acum la indemana, trebuie doar sa alegem produsul cel mai potrivit si mai pe gustul nostru, care sa se armonizeze perfect cu restul casei. Pentru usi albe de interior, iti punem la dispozitie o gama larga din care sa alegi cel mai potrivit produs pentru casa ta!

 

CONTACT

Str. Valea Cascadelor, nr.23, sect. 6, Bucuresti.

Show-Room: Expotop Construct
Stand: A18

Tel: +400729163840

Program: 10-18 luni-vineri; 10-14 sambata.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CE SPUN CLIENTII

Echipa este formata din oameni tineri, dinamici, profesionisti cu care noi am avut o colaborare foarte buna. Intotdeauna au raspuns prompt cerintelor mele, respectand termenii colaborarii. Sa o tineti tot asa!

Mihai Stan
Jun 11, 2012

ULTIMELE ARTICOLE

  • Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015 – regimul sanctionator al depozitarii ilegale de deseuri

    2015-07-18 11:19:00

    Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015  – regimul sanctionator al depozitarii ilegale

    Read more: Legea 211...