Partener


Tel.: +40 0729 163 840

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Usi apartament

Design-ul si calitatea materialelor pe care le folosim pentru usi apartament asigura rafinamentul si eleganta locuintei dumneavoastra. Cand alegeti usile pentru apartament, trebuie sa tineti cont de faptul ca acestea reprezinta primul element care vorbeste despre dumneavoastra si despre gusturile dumneavoastra; indiferent ca aveti prieteni care va calca pragul sau vecini care sa va „admire” zilnic intrarea in apartament, toti va vor aprecia in functie de prima impresie, si niste usi de calitate va vor imbunatati imaginea in fata acestora. Asa cum imaginea conteaza la nivel uman, la fel este si cu prima impresie pe care o lasati cunostintelor dumneavoastra, inca de la usa!

Firma noastra de usi interior va pune la dispozitie o solutie eficienta pentru a face cea mai buna alegere. Suntem unic importator pentru usile germane Mosel Tueren si comercializam usi interioare, usi pentru case, usi apartamentsi usi garaj. Suntem de parere ca usile trebuie sa garanteze intimitate si confort, dar mai ales sa ofere siguranta pentru casa dumneavoastra. Gama de usi din care puteti alege: usi furnir sau lemn, usi cpl si sticla, usi decor, usi vitra, usi elegance, usi culisante sau pliante, usi sectionale si de garaj. Usile le puteti alege atat din cataloagele noastre online, cat si la showroom-ul nostru.usi de interior ap

Usile pe care vi le propunem pentru a va proteja interiorul apartamentului, sunt realizate din lemn al caror furnir combina liniile, culoarea si frumusetea naturala variata. Avem in showroom-ul nostru modele clasice si moderne, pe alese; in functie de decorurile sau culorile din apartament, usa se poate asorta acestora; trebuie doar sa ne vizitati in showroom si sa alegeti cea mai potrivita varianta de usa apartament, cu care veti atrage invidia tuturor vecinilor. Tocurile pe care le comercializam sunt reglabile, la fel si balamalele, si sunt imbracate in teflon, pentru a elimina zgomotele care se produc la inchiderea si deschiderea usilor.

 

 

CONTACT

Str. Valea Cascadelor, nr.23, sect. 6, Bucuresti.

Show-Room: Expotop Construct
Stand: A18

Tel: +400729163840

Program: 10-18 luni-vineri; 10-14 sambata.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CE SPUN CLIENTII

Echipa este formata din oameni tineri, dinamici, profesionisti cu care noi am avut o colaborare foarte buna. Intotdeauna au raspuns prompt cerintelor mele, respectand termenii colaborarii. Sa o tineti tot asa!

Mihai Stan
Jun 11, 2012

ULTIMELE ARTICOLE

  • Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015 – regimul sanctionator al depozitarii ilegale de deseuri

    2015-07-18 11:19:00

    Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015  – regimul sanctionator al depozitarii ilegale

    Read more: Legea 211...