Partener


Tel.: +40 0729 163 840

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
De ce sa alegi usi interior de calitate?


Redecorezi? Sufla vantul pe la usi? Vrei sa ai mai mult spatiu in camera? Solutia este simpla: usi de interior, dar nu orice fel, ci numai acelea care iti asigura confort, care au design-ul dorit si care vor rezista o viata intreaga. Alege calitatea germana care defineste usile Mossel Turen pentru a te bucura timp indelungat de beneficiile unor usi de interior gandite sa reziste.


Eleganta se vede in detalii, in armonizarea intregului, de aceea trebuie sa alegi cu atentie tipurile de usi in interior la amenajarea locuintei personale ori a biroului. Eficienta lor e data de mai multe caracteristici: rezistenta in timp, etanseitate, izolare fonica, utilizarea corespunzatoare a spatiului.

Poti sa optezi pentru o usa glisanta sau una clasica, o usa din stejar stratificat, din furnir sau una masiva din brad, cu geam sau fara, cu diferite finisaje. O usa de interior potrivita completeaza ansamblul incaperii oferind un aspect placut si fiind usor de folosit. Elementele de feronerie utilizate faciliteaza utilizarea, dand o nota personala, specifica spatiului in care se intrebuinteaza, dar si proprietarului. Costul suplimentar al calitatii se regaseste in materiale solide, silentioase, iar amortizarea se face rapid. Vorba veche ”putin dai, putin face” se adevereste din plin in cazul in care cumperi o usa ieftina, dar de o calitate indoielnica, pe care va trebui sa o schimbi sau sa o repari dupa o luna.

Apeleaza cu incredere la profesionisti sau la o firma specializata. Achizitionand usi interior de calitate ai garantia lucrului bine facut si certitudinea ca investitia ta a fost profitabila.

 

CONTACT

Str. Valea Cascadelor, nr.23, sect. 6, Bucuresti.

Show-Room: Expotop Construct
Stand: A18

Tel: +400729163840

Program: 10-18 luni-vineri; 10-14 sambata.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CE SPUN CLIENTII

Echipa este formata din oameni tineri, dinamici, profesionisti cu care noi am avut o colaborare foarte buna. Intotdeauna au raspuns prompt cerintelor mele, respectand termenii colaborarii. Sa o tineti tot asa!

Mihai Stan
Jun 11, 2012

ULTIMELE ARTICOLE

  • Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015 – regimul sanctionator al depozitarii ilegale de deseuri

    2015-07-18 11:19:00

    Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015  – regimul sanctionator al depozitarii ilegale

    Read more: Legea 211...