Partener


Tel.: +40 0729 163 840

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Usi interior de calitate

Usile de interior sunt accesoriile cele mai folosite din cadrul interioarelor caselor noastre. Inchidem si deschidem usa de cate ori parasim dormitorul, de cate ori uitam ceva inauntru, de cate ori gatim in bucatarie, de cate ori avem musafiri fumatori in sufragerie, de cate ori folosim baia. Daca tot le folosim atat de des, avem nevoie de usi interior de calitate, de balamale care sa nu scartaie, de accesorii pentru usi care sa ne ofere siguranta, si, de ce nu, de posibilitatea de a asorta usile la interioarele caselor noastre, mereu in schimbare, in culori la moda, sau alb pur.

Gama de usi interior a comerciantului german Mosel Tueren cuprinde usi interioare la preturi foarte accesibile. Aceste usi de interior sunt potrivite atat pentru case, pentru apartamente de bloc, dar si pentru trecerile intre spatiile cu diferite folosinte in cadrul caselor, de exemplu trecerea din garaj in casa.usi de calitate

Usile de interior sunt o carte de vizita a casei si trebuie sa insufle intimitate si confort. Usile noastre sunt gandite sa reziste si sa beneficiezi de ele o viata. Indiferent ca alegi usi interior glisante sau clasice, acestea trebuie sa completeze ansamblul incaperii, oferindu-i un aspect placut, dar si o utilizare facila. Elementele de feronerie alese fac utilizarea mai usoara, dar au si calitati estetice, dand o nota personala interioarelor, care sa puna in valoare trasaturile de caracter ale proprietarului. Totodata, materialele de cea mai buna calitate, solide si silentioase asigura o amortizare rapida. Materialele din care sunt realizare aceste usi asigura o structura plina, cu tocuri reglabile si cu balamale silentioase pe baza de teflon.

Gama de usi din care puteti alege: usi din furnir sau lemn, usi din cpl si cu detalii din sticla, usi decor, usi vitra, usi elegance, usi culisante sau pliante, usi sectionale si de garaj. Usile le puteti alege atat din cataloagele noastre online, cat si la showroom-ul nostru.

CONTACT

Str. Valea Cascadelor, nr.23, sect. 6, Bucuresti.

Show-Room: Expotop Construct
Stand: A18

Tel: +400729163840

Program: 10-18 luni-vineri; 10-14 sambata.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CE SPUN CLIENTII

Echipa este formata din oameni tineri, dinamici, profesionisti cu care noi am avut o colaborare foarte buna. Intotdeauna au raspuns prompt cerintelor mele, respectand termenii colaborarii. Sa o tineti tot asa!

Mihai Stan
Jun 11, 2012

ULTIMELE ARTICOLE

  • Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015 – regimul sanctionator al depozitarii ilegale de deseuri

    2015-07-18 11:19:00

    Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015  – regimul sanctionator al depozitarii ilegale

    Read more: Legea 211...