Partener


Tel.: +40 0729 163 840

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Usi de interior Germania

Usa este ansamblul alcatuit dintr-un cadru fix de care se prinde o parte mobila, de regula din lemn sau metal, care are rolul de a deschide sau de a inchide o zona descoperita, cu forma regulata, din peretele unei cladiri sau al unui vehicul, care permite accesul la interior sau catre exterior din acestea. Usile de interior fac referire strict la usile din cadrul unui apartament sau unei case, fie de locuit, fie care functioneaza pe post de sediu de firma sau organizatie.

 

La drept vorbind, care este diferenta dintre o casa, la modul general, si acasa, locul in care te simti cel mai bine? Diferenta poate consta in usi de interior Germania, usi de calitate, usi care sa se integreze perfect in ansamblul general al casei si care sa ii confere acel aer de „acasa”. Mosel – Tueren este o firma nemteasca cu traditie, care si-a inceput activitatea in anul 1956, si care, incepand cu anul 1964 s-a axat numai pe usi de interior, specializandu-se in acest domeniu. Asta transforma producatorul german intr-unul dintre cei mai mari si mai importanti producatori din Europa. Gama de usi de interior Germania pe care le supunem atentiei este extrem de variata, de calitate, din diverse materiale, care se adreseaza oricarui client interesat de usi cu personalitate.

Usile Mosel – Tueren au in compozitie furnir sau lemn, sunt fie simple, duble, culisante sau decupate, decorate sau elegante, antichizate sau extrem de moderne, albe sau cu design avangardist, ceea ce le face usor de asortat si de incadrat in ansamblul general al casei, pentru a infrumuseta si a da o nota de tot unitar intregii locuinte.

Propunem pentru usi de interior Germania o gama variata de accesorii, de la balamale imbracate in teflon care nu fac zgomot, pana la tocurile reglabile si manerele cu design modern. Usile sunt uneori, obiectele cele mai folosite intr-o casa de locuit, de aceea ele trebuie sa fie de calitate si trebuie sa fie extrem de trainice. Calitatea germana se impune si garanteaza utilizarea acestora fara probleme pe timp indelungat.

 

CONTACT

Str. Valea Cascadelor, nr.23, sect. 6, Bucuresti.

Show-Room: Expotop Construct
Stand: A18

Tel: +400729163840

Program: 10-18 luni-vineri; 10-14 sambata.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CE SPUN CLIENTII

Echipa este formata din oameni tineri, dinamici, profesionisti cu care noi am avut o colaborare foarte buna. Intotdeauna au raspuns prompt cerintelor mele, respectand termenii colaborarii. Sa o tineti tot asa!

Mihai Stan
Jun 11, 2012

ULTIMELE ARTICOLE

  • Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015 – regimul sanctionator al depozitarii ilegale de deseuri

    2015-07-18 11:19:00

    Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015  – regimul sanctionator al depozitarii ilegale

    Read more: Legea 211...