Partener


Tel.: +40 0729 163 840

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Usi de interior cu sticla

Lumina care patrunde in casele noastre alcatuieste cel mai frumos si mai interesant design de interior. Gama de usi de interior cu sticla care poate fi regasita pe site-ul usiexteriorinterior.ro numara produse de calitate germana, Luna Mosel si Mosel Relief, pentru spatii clare si luminoase, cu linii in forme bine definite.

Sticla care permite luminii sa treaca in interiorul caselor noastre este o combinatie de dioxid de siliciu si silicati ai diverselor tipuri de materiale, de mare rezistenta mecanica si nivel de duritate ridicat, si cu un coeficient mic de dilatare. Sticla se obtine prin topirea (in cuptor special) unui amestec  de nisip de cuart, piatra de var, carbonat de potasiu si materiale auxiliare. Aceasta compozitie este cea care determina proprietatile fizice ale sticlei.

Usile din gama Luna sunt potrivite pentru un spatiu interior foarte luminos, cu un grad ridicat de claritate. Sticla se intinde pe o suprafata mare in cadrul foii de usa, ceea ce asigura o cantitate mare de lumina la interior si transparenta ridicata. Sticla poate fi clara, opaca, sablata sau decorata cu diverse modele.

Usile Vitra sunt albe, lacuite, cu usoare frezari care confera design-ului un joc de lumini si umbre. Decupajul de sticla este cel care transforma usa intr-un model modern si usor si asigura trecerea luminii, pentru efect de marire a spatiului interior.

Mosel – Tueren este cel mai mare producator german de usi de interior cu sticla, usi de o calitate ridicata, potrivite unei categorii mari de clienti. Insertiile satinate si ramele din lemn potrivite culorilor interioarelor in care se vor incadra, usile decorate cu sticla inveselesc si lumineaza orice incercare de design interior. Indiferent daca design-ul cu usi de interior cu sticla se adreseaza unui spatiu rezidential sau este dedicat unei cladiri de birouri sau cu destinatie comerciala, trebuie sa tinem cont de tipul de actionare dorit, de structura peretilor si a deschiderii (beton, caramida, BCA, lemn), tipul de feronerie dorit, si modul cum se face accesul spre zona de montaj.

 

CONTACT

Str. Valea Cascadelor, nr.23, sect. 6, Bucuresti.

Show-Room: Expotop Construct
Stand: A18

Tel: +400729163840

Program: 10-18 luni-vineri; 10-14 sambata.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CE SPUN CLIENTII

Echipa este formata din oameni tineri, dinamici, profesionisti cu care noi am avut o colaborare foarte buna. Intotdeauna au raspuns prompt cerintelor mele, respectand termenii colaborarii. Sa o tineti tot asa!

Mihai Stan
Jun 11, 2012

ULTIMELE ARTICOLE

  • Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015 – regimul sanctionator al depozitarii ilegale de deseuri

    2015-07-18 11:19:00

    Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015  – regimul sanctionator al depozitarii ilegale

    Read more: Legea 211...