Partener


Tel.: +40 0729 163 840

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015  – regimul sanctionator al depozitarii ilegale de deseuri

In urma actiunilor umane, mai mult sau mai putin rationale, planeta da semnale clare si grave ca se resimte, ca are nevoie de ajutorul nostru pentru a repara ceea ce initial tot noi am deteriorat. Despre masuri de mediu vorbim asadar, mai exact despre regimul juridic al deseurilor descris in legea 211 din 2011, pe care, de principiu, ar trebui sa o cunoastem cu totii, fie ca suntem agenti economici sau nu, ori doar simple persoane fizice. Intrucat intreaga comunitate este direct interesata de calitatea vietii, fiecare membru al sau ar trebui sa aiba un comportament proactiv, in sensul combaterii depozitarii de deseuri, sau a colectarii acestuia in spatii special amenajate, de regula pusa la dispozitia locuitorilor de catre consiliul local.

 

Read more: Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015 – regimul sanctionator al depozitarii...

Protectii pentru usi interior

Usile de interior separa diferitele zone de activitati intr-o cladire. Cladirea poate deservi diferite interese, cum ar fi: spatiu de locuit, institutii ale statului, sedii de firme sau spatii in care isi desfasoara activitatea curenta un numar mare de persoane cu varste prea mici sa inteleaga ca deteriorarea spatiului inconjurator are efecte indelungate, iar reparatiile necesare sunt poate, prea scumpe.

Read more: Protectii pentru usi de interior

Usi apartament

Design-ul si calitatea materialelor pe care le folosim pentru usi apartament asigura rafinamentul si eleganta locuintei dumneavoastra. Cand alegeti usile pentru apartament, trebuie sa tineti cont de faptul ca acestea reprezinta primul element care vorbeste despre dumneavoastra si despre gusturile dumneavoastra; indiferent ca aveti prieteni care va calca pragul sau vecini care sa va „admire” zilnic intrarea in apartament, toti va vor aprecia in functie de prima impresie, si niste usi de calitate va vor imbunatati imaginea in fata acestora. Asa cum imaginea conteaza la nivel uman, la fel este si cu prima impresie pe care o lasati cunostintelor dumneavoastra, inca de la usa!

Citeste mai mult: Usi apartament

Intretinerea usilor de interior

Toate usile de interior noi, proaspat montate, arata impecabil, ele delimiteaza spatiile intr-un mod placut si infrumuseteaza in acelasi timp incaperile. Totusi, odata cu trecerea timpului pot aparea mici probleme pe care, vom afla in continuare cum le putem preveni.

Read more: Intretinerea usilor de interior

De ce sa alegi usi interior de calitate?


Redecorezi? Sufla vantul pe la usi? Vrei sa ai mai mult spatiu in camera? Solutia este simpla: usi de interior, dar nu orice fel, ci numai acelea care iti asigura confort, care au design-ul dorit si care vor rezista o viata intreaga. Alege calitatea germana care defineste usile Mossel Turen pentru a te bucura timp indelungat de beneficiile unor usi de interior gandite sa reziste.

Citeste mai mult: De ce sa alegi usi interior de calitate

Rolul usilor in amenajarile interioare

Usile reprezinta un detaliu al design-ului interior, pe care multi dintre noi nu il iau in seama atunci cand gandesc sau regandesc organizarea spatiului de locuit. Dimpotriva, acestea sunt extrem de importante, rolul usilor in amenajarile interioare fiind acela de a completa stilul decorativ sau acela de a crea, dimpotriva, un contrast puternic cu design-ul interior.

Read more: Rolul usilor in amenajarile interioare

Usi interior de calitate

Usile de interior sunt accesoriile cele mai folosite din cadrul interioarelor caselor noastre. Inchidem si deschidem usa de cate ori parasim dormitorul, de cate ori uitam ceva inauntru, de cate ori gatim in bucatarie, de cate ori avem musafiri fumatori in sufragerie, de cate ori folosim baia. Daca tot le folosim atat de des, avem nevoie de usi interior de calitate, de balamale care sa nu scartaie, de accesorii pentru usi care sa ne ofere siguranta, si, de ce nu, de posibilitatea de a asorta usile la interioarele caselor noastre, mereu in schimbare, in culori la moda, sau alb pur.

Citeste mai mult: Usi interior de calitate

Usi de interior albe

Albul este culoarea puritatii. Albul exprima curatenie si ordine. Orice lucru prezentat intr-o gama variata de culori, arata mai bine pe alb. Este drept ca, din punct de vedere vestimentar, albul nu prinde pe toata lumea. Dar cand vine vorba de usi de interior albe, acestea lumineaza, ordoneaza si dau o nota de puritate interioarelor caselor noastre. Indiferent unde locuim, la casa sau la bloc, interioarele ordonate trebuie sa reprezinte un “must have”, iar usile albe pot da un ton ordonat si curat oricarui interior.

Citeste mai mult: Usi de interior albe

Usi de interior Germania

Usa este ansamblul alcatuit dintr-un cadru fix de care se prinde o parte mobila, de regula din lemn sau metal, care are rolul de a deschide sau de a inchide o zona descoperita, cu forma regulata, din peretele unei cladiri sau al unui vehicul, care permite accesul la interior sau catre exterior din acestea. Usile de interior fac referire strict la usile din cadrul unui apartament sau unei case, fie de locuit, fie care functioneaza pe post de sediu de firma sau organizatie.

Citeste mai mult: Usi de interior Germania

Usi de interior din lemn

Gama noastra de usi de interior din lemn, de productie nemteasca, a renumitei firme Mosel Tueren Germania este extrem de variata; usile de interior trebuie sa garanteze intimitate si sa inspire confort; datorita gamei atat de bogate cromatic si din punct de vedere al materialelor, putem oferi oricui solutia ideala pentru interioare perfect asortate, pentru ca si usa trebuie sa fie parte integranta a designului interior. Dintre cele zece modele pe care le puteti admira si proba in showroom-ul nostru, sigur o veti alege pe cea mai potrivita pentru interiorul casei dumneavoastra.

Read more: Usi de interior din lemn

Usi de interior cu sticla

Lumina care patrunde in casele noastre alcatuieste cel mai frumos si mai interesant design de interior. Gama de usi de interior cu sticla care poate fi regasita pe site-ul usiexteriorinterior.ro numara produse de calitate germana, Luna Mosel si Mosel Relief, pentru spatii clare si luminoase, cu linii in forme bine definite.

Citeste mai mult: Usi de interior cu sticla

CONTACT

Str. Valea Cascadelor, nr.23, sect. 6, Bucuresti.

Show-Room: Expotop Construct
Stand: A18

Tel: +400729163840

Program: 10-18 luni-vineri; 10-14 sambata.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CE SPUN CLIENTII

Echipa este formata din oameni tineri, dinamici, profesionisti cu care noi am avut o colaborare foarte buna. Intotdeauna au raspuns prompt cerintelor mele, respectand termenii colaborarii. Sa o tineti tot asa!

Mihai Stan
Jun 11, 2012

ULTIMELE ARTICOLE

  • Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015 – regimul sanctionator al depozitarii ilegale de deseuri

    2015-07-18 11:19:00

    Legea 211 din 2011 cu actualizarile aferente din 2015  – regimul sanctionator al depozitarii ilegale

    Read more: Legea 211...